Inspiratie, productontwikkelingen en de laatste trends. Normaal delen we ze graag tijdens de ISM (dé beurs op het gebied van zoetwaren en snacks), maar die ging afgelopen jaar helaas niet door. Dus besloten we met een originele en passende oplossing te komen. We spraken daarom begin februari met klanten over de hele wereld op een compleet andere manier: tijdens unieke Hellema Meet & Tastes.  
 

Een bijzonder digitaal evenement vanuit twee speciaal ingerichte Hellema studio’s. Het resultaat? Een week vol op maat gemaakte live-uitzendingen passend bij de manier waarop wij ons ook tijdens bijvoorbeeld beurzen presenteren. Het werd een week vol op maat gemaakte live-uitzendingen. Uitzendingen waarin wij de klanten meenamen in de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties op het gebied van koekjes, bars en bites. 

Meet: Een nieuw en online beursalternatief  

Een webinar of gebruikelijke videocall is voor ons niet genoeg. We besloten daarom een stapje extra te zetten om onze internationale klanten op een unieke manier digitaal te ontmoeten. Zo werden de Meet & Tastes geboren. Tijdens dit 5-daagse evenement gingen onze salesmanagers en onze internationale klanten via een live-verbinding met elkaar in gesprek. Dat allemaal vanuit het iconische gebouw Crystalic in Leeuwarden. Zo zorgden we ook digitaal voor persoonlijk contact en betrokkenheid, wat voor Hellema als one-stop-shop belangrijke waarden zijn die altijd hoog in het vaandel staan.

Taste: Samples tijdens de uitzending 


Kwaliteit is niet voor niets een andere belangrijke waarde van Hellema en dat proef je! Daarom vonden wij het praten over producten niet genoeg. Klanten kregen tijdens de Meet & Taste de gelegenheid te proeven van de wereld vol koekjes, bars en bites. Het is voor hen tenslotte goed om te ontdekken wat de laatste ontwikkelingen in technologie, mogelijkheden én smaak zijn. 
 
We stuurden voor iedere call een speciaal samengestelde doos met samples op. Zo kon de klant kennismaken met producten die in de specifieke markt mogelijk kansrijk zijn. Ontdekken welke aansluiten bij het smaakprofiel waar deze klant naar op zoek is. Op deze unieke interactie zijn we als Hellema zeker trots! 

De Meet & Taste gemist? Maak kennis met de mogelijkheden  

Heb je onze Meet & Taste gemist? Of ben je enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op! Onze experts laten je de mogelijkheden binnen jouw markt graag proeven.  

Plan jouw eigen Meet en Taste

 

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem