Vacature deegbereider/allround medewerker Bij De Ruiter’s Bakkerij bakken we de authentieke echte bakkers speculaas. We zijn niet voor niets de grootste speculaasfabrikant van heel Nederland. En misschien wel het meest belangrijke ingrediënt van onze koek zijn de mensen die hem maken! Vind jij het leuk om met voeding te werken, heb jij hygiëne hoog in het vaandel staan en ben je kundig om met machines te werken? Solliciteer dan als deegbereider/allround medewerker!

Over De Ruiter’s Bakkerij

Je komt te werken in een modern industrieel bedrijf waarbij we allemaal samenwerken, op alle niveaus. Je bent daarmee een belangrijk onderdeel van het hele team. We zijn de grootste speculaasfabrikant van Nederland, en de producten die jij maakt vind je terug in bijna alle Nederlandse supermarkten én in supermarkten in andere delen van de wereld.

Wat ga je doen?

Als allround medewerker / deegbereider ben je verantwoordelijk voor de start van ons productieproces. Je weegt de grond- en hulpstoffen af met behulp van moderne apparatuur en voegt deze samen tot een deeg. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit en stuurt bij waar nodig. Na de bereiding van het deeg voer je deze op in de vormwalsmachine en regelt de afstelling.

Natuurlijk zorg je tijdens en na de productie ervoor dat je werkomgeving schoon en opgeruimd is, dat alle controles gedaan worden en dat de registraties worden bijgehouden. Je dagelijkse werkzaamheden worden afgelost door het laden en lossen van vrachtwagens en een stukje magazijnbeheer. Enige technische kennis is vereist voor klein onderhoud en het oplossen van kleine storingen.

Wie zoeken wij?

  • Een leuke enthousiaste collega
  • Iemand met technisch inzicht
  • Iemand die goed zelfstandig kan werken

Ben jij een aanpakker en vind je het werken in ploegendiensten geen probleem? Reageer dan snel op deze vacature.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie.
  • Salaris en Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Zoetwaren.
  • Salarisindicatie, start volgens CAO bij €2061 en kan oplopen tot €2570 euro bruto per periode. (exclusief toeslagen en bij 36 uur per week).

Interesse in deze functie? Mail dan je CV naar info@ruitersbakkerij.nl t.a.v. Alex Landsman en of Daniel van Peperstraten.

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws