Vacatures:
Arbo-coördinator Fulltime 36-40 uur - Locatie:Hallum Solliciteer als de expert op het gebied van arbo-, BHV- en milieuwetgeving.
HR manager Fulltime - Locatie:Hallum Word als HR manager een van onze schakels tussen beleid en personeel.
Teamleiders (fulltime) Fulltime voor 36-40 uur - Locatie:Hallum Als teamleider ben jij de verbindende speler tussen de productieleider en de medewerkers.
Werkvoorbereider Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Ben jij dol op voorbereiding, planning en onderhoud? Solliciteer dan als werkvoorbereider.
Elektromonteur Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Technisch aangelegd? Kom ons team als elektromonteur versterken.
Productiemedewerker fulltime Fulltime - 24 tot 40 uur - Locatie:Hallum Wil je onderdeel uitmaken van de productie van onze koekjes? Lees dan snel verder.
Machinebediener Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Als machinebediener ben je verantwoordelijk voor het instellen, afstellen en ombouwen van de machines.
Menger Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Als menger ben je verantwoordelijk voor de bereiden van diverse soorten degen van afwegen tot afstellen.
Stage Fulltime / parttime - Locatie:Hallum Opzoek naar een stage? Laat het ons weten!
Open sollicitatie Open - Locatie:Hallum Zie je jezelf wel bij ons werken, maar staat er geen vacature open die bij je past? Stuur een open sollicitatie
Onze cultuur..
eenheid Samen zijn wij één grote familie
betrokken We kennen jou
Eerlijkheid Elke werknemer wordt eerlijk behandeld
Gezelligheid Met z'n allen maken we er een feest van
Diversiteit Iedereen is welkom
De toekomst We kijken altijd vooruit

Hellema Hallum

Met trots bakt Hellema meer dan 160 jaar koekjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. In die tijd zijn we uitgegroeid van dorpsbakker tot een internationale, hypermoderne bakkerij. Zie ons daarom als jouw betrouwbare one-stop shop partner in de wereld aan koekjes, bars en bites!