Vacatures:
Productiemedewerker fulltime Fulltime - 24 tot 40 uur - Locatie:Hallum Wil je onderdeel uitmaken van de productie van onze koekjes? Lees dan snel verder.
Proces engineer Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Als proces engineer zorg je ervoor dat productielijnen soepel blijven lopen en draag je actief bij aan de innovatie.
Teamleider Fulltime voor 36-40 uur - Locatie:Hallum Als afdelingsleider ben jij de verbindende speler tussen de productieleider en de medewerkers.
Machinebediener Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Als machinebediener ben je verantwoordelijk voor het instellen, afstellen en ombouwen van de machines.
Menger Fulltime voor 36 uur - Locatie:Hallum Bakkersopleiding als achtergrond is gewenst en een woonplek in de omgeving.
Stage Fulltime / parttime - Locatie:Hallum Opzoek naar een stage? Laat het ons weten!
Open sollicitatie Open - Locatie:Hallum Zie je jezelf wel bij ons werken, maar staat er geen vacature open die bij je past? Stuur een open sollicitatie
Onze cultuur..
eenheid Samen zijn wij één grote familie
betrokken We kennen jou
Eerlijkheid Elke werknemer wordt eerlijk behandeld
Gezelligheid Met z'n allen maken we er een feest van
Diversiteit Iedereen is welkom
De toekomst We kijken altijd vooruit

Hellema Hallum

Met trots bakt Hellema meer dan 160 jaar koekjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. In die tijd zijn we uitgegroeid van dorpsbakker tot een internationale, hypermoderne bakkerij. Zie ons daarom als jouw betrouwbare one-stop shop partner in de wereld aan koekjes, bars en bites!