Je kunt er op de Nederlandse én buitenlandse wegen straks niet meer omheen. Vooraanstaand producent van bakkerijproducten Hellema-Hallum B.V. en Internationaal Transportbedrijf De Vries en Zn. B.V., vieren hun unieke 50-jarige samenwerking namelijk met een bijzondere bedrukking van de trailers!

Twee van De Vries’ trailers zijn bedrukt met Hellema’s iconische Smoeltjes, samen met opvallende uitingen die de vijf decennia van partnerschap benadrukken. Je kunt bijvoorbeeld niet om de tekst ‘Samen al 50 jaar onderweg!’ heen. De Vries heeft deze speciale trailers aangeboden als symbool van de sterke band tussen de twee bedrijven en als viering van hun gedeelde geschiedenis en toekomst.

Gerrit Hellema, directeur van Hellema, is trots op de mijlpaal: “Onze relatie met De Vries gaat veel verder dan alleen zakelijke transacties; het is gebouwd op vertrouwen, loyaliteit en gedeelde waarden. We kijken ernaar uit om nog vele jaren succesvol samen te werken.”

Ook De Vries is verheugd. “Als familiebedrijf zijn we er trots op onze roots te hebben in dezelfde Friese grond,” licht Gerrit Douwe de Vries, directeur van De Vries – Hallum, toe. “De afgelopen 50 jaar hebben we in Hallum samen uitdagingen, groei en successen gedeeld, en we zijn vastbesloten om deze waardevolle samenwerking voort te zetten en te versterken!”

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem