De vrolijkste koekjes van Nederland

Het is dit jaar feest! Smoeltjes bestaat 25 jaar. Deze unieke koekjes zijn begonnen als speculaasjes in een handige uitdeelverpakking. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een breed assortiment; van uitdeelverpakkingen tot tussendoortjes.

ASSORTIMENT

Smoeltjes Speculaas, Spookkoekjes en UFO’s zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Smoeltjes zijn verkrijgbaar bij vrijwel elke supermarkt in Nederland. 

SMOELTJES BLIJFT INNOVEREN  

De koekjes liggen al ruim 25 jaar in de supermarkt, maar we verbeteren de receptuur nog regelmatig. We zien vertrouwdheid namelijk als een groot goed maar staan absoluut niet graag stil. Daarom blijven we continu doorontwikkelen en innoveren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld bij al onze Smoeltjes enkel scharreleieren. En voldoen Smoeltjes aan alle specifieke voedingskundige criteria en de daaraan voorgestelde portiegrootte voor kinderproducten.

Geen zorgen, we houden de vertrouwde smaak goed in de gaten. Ook uit onderzoek blijkt onze klassieker net zo lekker als voorheen.  

ONDERDEEL VAN HELLEMA 

Hellema is de trotse bedenker van Smoeltjes. Met plezier bakt Hellema al meer dan 160 jaar koekjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. Dubbel feest! Want Smoeltjes bestaat 25 jaar en Hellema zelfs al 160. In al die jaren is Hellema uitgegroeid van dorpsbakker tot een internationale, hypermoderne bakkerij.  

Smoeltjes is..
Vrolijk Ze lachen je toe!
On the go Handige verpakking om mee te nemen
Leuk om uit te delen Verpakt in uitdeelzakjes
Voor iedereen Een koekje dat iedereen lekker vindt

Hellema Hallum

Met trots bakt Hellema meer dan 160 jaar koekjes voor de hele familie en voor ieder moment van de dag. In die tijd zijn we uitgegroeid van dorpsbakker tot een internationale, hypermoderne bakkerij. Zie ons daarom als jouw betrouwbare one-stop shop partner in de wereld aan koekjes, bars en bites!
Heb je een vraag over dit product?