Tijd voor innovatie! In februari stond Hellema in het teken van de Meet & Taste. Unieke online interacties gepresenteerd vanuit onze eigen studio’s. Onze experts namen de klanten mee in de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van biscuits, bars en bites.  

Tijdens een Meet & Taste sessie maakten onze klanten op een leuke manier kennis met nieuwe smaken, producten en trends. Omdat we van interactie houden, deden we dat op een informele manier. Wie dan ook denkt dat er slechts één uitzending werd gemaakt en uitgezonden, die heeft het mis.  

Er vonden meer dan 80 sessies plaats, verdeeld over 5 dagen. En dat zorgt voor bijzondere interacties weet ook Mark, general manager sales bij Hellema. Hij presenteerde al eerdere edities van de Meet & Taste en is trots op de mogelijkheden die hij de klanten kon bieden. Van nieuwe verpakkingsmogelijkheden en nieuwe producten tot wereldwijde trends.  
 
“Klanten kunnen producten bijna aanraken en we kunnen ze letterlijk en figuurlijk meenemen in de laatste ontwikkelingen. Omdat we wereldwijd opereren zien we de trends in verschillende landen vaak al van een afstandje aankomen. Tijdens de online sessie kunnen we de producten erbij pakken, verschillende opties live laten zien. Dat is uniek en dat horen we ook van onze klanten terug. Ze zijn echt verrast door alle mogelijkheden en stellen gelijk de vragen die voor hun markt relevant zijn.” 

Gemist? Bekijk onze terugblik

Zelf ook op zoek naar innovatie?  

Neem dan contact op met je Hellema contactpersoon, we brengen je graag verder! 

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem