Sociaal ontwikkelbedrijf Dokwurk opende onlangs haar nieuwe pand. Naast de feestelijkheden rondom de opening van het nieuwe pand kon er ook bekend worden gemaakt wij een groot gedeelte van ons mixwerk voor dit jaar hebben onder gebracht bij Dokwurk. 

In verband met nieuwbouw van ons warehouse waren wij op zoek naar een professionele copacker, die een groot gedeelte van de werkzaamheden kon overnemen. Gezien de reeds bestaande en langlopende samenwerking tussen de bedrijven werd onder het toeziend oog van een aantal medewerkers de overeenkomst door directeuren Jan Knol en Hille Hellema ondertekend. 

Hille Hellema is verheugd dat de intensivering van de samenwerking in de regio met Dokwurk is gelukt:  “Ook wij hebben als grote internationale speler een lokale rol, ook voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Mooi dat we die professionele samenwerking op deze wijze nog meer vorm en inhoud kunnen geven. Het is een win-win situatie, wij hebben door onze nieuwbouw tijdelijk extra productiecapaciteit nodig, die Dokwurk ons kan bieden”.  

“Voor de mensen van Dokwurk is dit ook een mooie opsteker”, aldus de heer Jan Knol, directeur van Dokwurk. “We hadden al een jarenlange samenwerking, maar dan is het ook mooi dat we voor zo’n gigantische opdracht de kans krijgen deze te realiseren. De opdracht is voor dit jaar zo groot dat we hiervoor ons oude pand aan de Holwerderweg nodig hebben. Tevens hebben we meer dan 50 mensen aangenomen die voor die tijd lastig een baan konden vinden bij een reguliere opdrachtgever. Zo is dit project in meerdere opzichten, naast een zakelijke overeenkomst, ook eentje met een groot sociaal component”. 

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem