De nieuwe website staat

Na maanden hard werken is onze nieuwe website live. Hij past nu nog beter bij de manier waarop wij ons ook fysiek tijdens bijvoorbeeld beurzen presenteren. Daar zijn we als Hellema trots op.

Wij ontwikkelen natuurlijk al jaren op het gebied van koekjes, onze website kon daarbij niet achterblijven. We namen daarom onlangs samen met communicatiebureau Compion niet alleen het uiterlijk maar ook de functionaliteit van onze website onder de loep, met deze nieuwe website als resultaat. Vind nu nog makkelijker en sneller wat je zoekt op het gebied van ons totaalaanbod koekjes, bars en bites. Of je nu inkoper of consument bent, nieuwsgierig naar onze producten, merken of meer wilt weten over de technieken waar we in sommige gevallen al meer dan 150 jaar mee werken.

Nieuw uiterlijk, vertrouwde look-and-feel

Onze website heeft een nieuwe look-and-feel maar wat betreft onze diensten zijn we nog net zo vertrouwd. Je vindt hier alle informatie over onze merken, producten en de mogelijkheden voor de (internationale) markt. Voor de retailer die op zoek is naar nieuwe duurzame productiemogelijkheden, de consument die nieuwe koekjes zoekt om mee te nemen of degene die meer wil weten over onze samenwerkingen met verschillende importeurs.  

Handig overzicht per merk 

We laten je graag verder kennismaken met de verschillende markten, onze geschiedenis en geven je de mogelijkheid om onze bakkerij nog beter te leren kennen. Uiteraard vind je hier ook een overzicht van al onze merken. Van Sun Best en Smoeltjes tot onze Nature Bakes. 

Nieuws & Media

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Ontmoet Ludo, enthousiaste inkoper verpakkingen

Ludo de Vries (35) begon ooit bij Hellema…

Ontmoet Rianne en Petra, de dames van lijn 5

Beter een goede collega dan een verre vriend,…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem