Wil jij je toekomstige werkgever ontmoeten op een laagdrempelige manier? Zonder ingewikkelde sollicitatieprocedure, gesprekken in driedelig pak en de zenuwen die daarmee gepaard gaan. Op FUTUREMAKERS kan het. Op woensdagmiddag 12 oktober zien wij je graag tijdens dit meet & match event in Neushoorn Leeuwarden.

Ben je student en denk je al na over het werk dat jij na je opleiding wilt doen? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben je misschien op zoek naar een stageplek of onderzoeksopdracht? FUTUREMAKERS is een evenement waar je de werknemers en werkgevers van bedrijven uit verschillende sectoren kunt ontmoeten.

Klinkt als een banenmarkt? Dat is het absoluut niet! Kun je namelijk bingoën op een banenmarkt? En vragen ondernemers daar jóu om een visitekaartje? FUTUREMAKERS is dé manier om met elkaar in contact te komen. Ontdek op laagdrempelige wijze welke sector jou ligt. Is het de bakkerij- en zoetwarensector, of de proces- en maakindustrie? Ruim 30 bedrijven uit de regio zijn aanwezig.

Luister naar onze pitch

Ook Hellema is van de partij. Wat we jou kunnen bieden, hoor je in onze pitch. In één minuut vertellen we wie we zijn, wat we zoeken en zie je meteen wie jouw collega kan worden. Met een beetje geluk maken we direct een match op het podium. Hoe gaaf is dat, als je later kunt zeggen dat jij jouw stageplek of baan vond in een poppodium?

Ben je student (of werkzoekende) en wil je dit event niet missen? Meld je dan vooraf aan op www.futuremakers.nu.

Kom 12 oktober gezellig langs

  • Woensdagmiddag 12 oktober
  • Van 13:30 tot 15:30 uur
  • Locatie: Neushoorn
    Ruiterskwartier 41
    Leeuwarden.

Wees op tijd – het programma start direct. Zien we je daar?

Over FUTUREMAKERS

FUTUREMAKERS is een initiatief van Stichting Bakkracht en wordt georganiseerd in samenwerking met de bedrijvenverenigingen Bakery Sweets Center en Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland. Daarnaast werken aan het event mee: Nederlands Bakkerij Centrum, Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie, Sociaal Fonds Bakkerij en jongerenorganisatie Claim Your Future.

Nieuws & Media

Maar liefst 17 jubilarissen 40 jaar in dienst bij Hellema

In Hallum is er reden voor een feestje!…

Ontmoet Rinco, pientere productieplanner

Rinco Swart (30), houdt van puzzelen. En dat…

Ontmoet Hendrik Ernst, gepassioneerd elektromonteur

Storing? Dan is elektromonteur Hendrik Ernst Olivier (35) nooit…

Lees meer nieuws
Onze beloften
Duurzaam Van groene energie tot verpakking
One-stop shop Al je wensen uit één bakkerij
Natuurlijk Altijd de beste ingrediënten
Behoud van kwaliteit Ieder koekje doet ertoe
Veiligheid Check, check, dubbel check
Nederlands Van Hollandse bodem